E-mail: hi@familyfully.com

Jauheliha ja parsakaali Resepti

Naudinjauhe ja parsakaali on nopea ja terveellinen illallisidea, joka voi olla pöydälläsi 30 minuutissa.

Tämä naudanjauheliha-parsakaaliresepti on terveellinen, herkullinen ateria, jonka valmistaminen kestää vain 30 minuuttia. . Se on helppo yhden pannun ruokalaji, jossa on tuoretta, rapeaa parsakaalia ja pehmeää jauhelihaa suolaisessa kastikkeessa.

Joka ei pidä hyvästä paistinpaistoreseptistä, ne ovat helppoja illallisia, jotka ovat terveellisiä ja kypsiä. nopeasti, etenkin kun käytät jauhettua lihaa.

Tämä paistinpannu on täynnä makua ja täydellinen yksinkertainen arki-illallinen, samoin kuin tämä sianlihan ja vihreiden papujen sekoitusresepti. Se on toinen helppo paistettu illallinen jauhelihasta ja raikkaista vihreistä papuista.

Miksi pidät tästä reseptistä

Se on yksinkertainen resepti, joka valmistetaan 30 minuutissa – täydellinen kiireisille arki-iltoille.
Se on terveellistä ja naudanjauhelihan käyttö tekee siitä taloudellisempaa!

Etusivu » Naudanlihareseptit

Haudinjauhe- ja parsakaaliresepti
Julkaistu: 11. toukokuuta 2022 · kirjoittanut Anne

Huonan jauheliha ja parsakaali on nopea ja terveellinen illallisidea, joka voi olla pöydälläsi 30 minuutissa.
Siirry reseptiin
kuva jauhelihaa parsakaalilla valkoisella lautasella
Tämä naudanjauheliha-parsakaaliresepti on terveellinen, herkullinen ateria, jonka valmistaminen kestää vain 30 minuuttia. Se on helppo yhden pannun ruokalaji, jossa on tuoretta, rapeaa parsakaalia ja mureaa jauhelihaa suolaisessa kastikkeessa.

Naudinjauheliha ja parsakaali lautasella seesaminsiemenillä
Kukapa ei rakasta hyvää paistamisresepti, ne ovat helppoja illallisia, jotka ovat terveellisiä ja kypsyvät nopeasti, etenkin kun käytät jauhettua lihaa.

Tämä paistinpannu on täynnä makua ja täydellinen yksinkertainen arki-illallinen, samoin kuin tämä jauheliha ja vihreä pavut sekoitetaan resepti. Se on toinen helppo paistettu illallinen jauhelihasta ja raikkaista vihreistä papuista.

Miksi pidät tästä reseptistä
Se on yksinkertainen resepti, joka valmistuu 30 minuuttia – täydellinen kiireisiin arki-iloihin.
Se on terveellistä ja naudanjauhelihan käyttö tekee siitä taloudellisempaa!
Tässä on mitä tarvitset
Tämä viesti saattaa sisältää kumppanilinkkejä, koska Amazon-kumppanina ansaitsen kelpoisuusehdot täyttävistä ostoksista .

Tämä on yleiskatsaus tämän reseptin ainesosista ja vaiheista. vieritä alas nähdäksesi tulostettavan reseptikortin, jossa on tarkat mitat ja ohjeet.

Ainesosaluettelo

  • Laihaa naudanjauhelihaa
  • Oliivi öljy
  • Parsakaalin kukinnot
  • Stir fry -kastike – tässä on reseptini kotitekoiseen paistokastikkeeseen
  • Valkosipuli

Laitteet

  • Iso pannu tai wok
  • Kokkiveitsi
  • Puulaikka

Näin valmistat tämän jauheliha-parsakaalireseptin
Valmistele ainekset: Pilko parsakaali ja valkosipuli, sekoita paistokastike keskenään pienessä kulhossa tai purkissa. sekoita erillisessä astiassa liete, jossa on 2 rkl jauhoja ja ¼ kupillista vettä, ja aseta ne sivuun.

Lämmitä raskas paistinpannu korkealla lämmöllä oliiviöljyn kanssa.

Vaihe 1. Kypsennä naudanliha
Kun paistinpannu on kuuma, vähennä lämpöä keski-korkeaksi. lisää jauheliha ja kypsennä se pieniksi paloiksi, kunnes se on melkein kypsää. Poista liha pannulta ja aseta se sivuun.

Vaihe 2. Keitä parsakaali
Vähennä lämpö keskilämmölle ja lisää hienonnettu parsakaali ja valkosipuli; keitä samalla vatkaamalla sitä puulusikalla, kunnes parsakaali muuttuu kirkkaan vihreäksi ja valkosipuli pehmenee.

Vaihe 3. Lisää kastike
Alenna lämpö alhaiselle lämmölle ja lisää naudanliha takaisin pannulle ja sekoita kastike joukkoon. Jos käytät kotitekoista kastiketta, älä unohda lisätä lietettä kastikkeen sakeuttamiseksi.

Vaihe 4. Keitä kunnes se on lämmennyt.
Sekoita kaikki keskenään ja sekoita varovasti. kunnes kastike paksuuntuu.

VINKKI: Riisin kypsennys kestää kauemmin kuin tämä resepti. Jos tarjoat paistokeiton riisin kanssa, aloita riisin keittäminen ennen vatkaimen keittämistä .

Ainesosien huomautukset ja vaihdot
Täydellinen luettelo ainesosista tämän paistoreseptin valmistamiseksi on yllä. Alla on huomautuksia joistakin ainesosista sekä ideoita korvikkeiksi.

Laihaa jauhelihaa. Tykkään käyttää jauhettua ulkofileetä, siinä on vähemmän rasvaa ja enemmän makua. Jos tämä ei ole vaihtoehto sinulle, etsi 90/20-jauhelihaa.

Jouhotettu naudanliha voidaan korvata kalkkunajauheella, kanajauheella tai vähärasvaisella jauhelihalla.

Sekoituspaista kastike. Käytä helppoa paistamiskastikkeeni reseptiä, jonka valmistus kestää minuutteja, tai voit käyttää myös pullotettua paistamiskastiketta.

Jotta se pysyy terveenä, etsi vähän sokeria sisältävää paistamiskastiketta. lisäaineet.

Valkosipuli. Tuoreen valkosipulin voi korvata ¼–½ teelusikallisella valkosipulijauhetta.

Variaatioita
Yksi monista herkkupaistoreseptien hienoista puolista on, että ne ovat niin monipuolisia! Voit lisätä mitä tahansa kasviksia tai proteiinia. Tässä on joitain ehdotuksia:

Lisää vihanneksia – lisää viipaloituja sieniä, paprikaa tai lumiherneitä paistinpannuun.
Kasvispaistinpannu – korvaa jauheliha murutetulla tofulla tai tofuviipaleilla
Vaihda lihaa- Käytä jauhelihan sijaan jauhettua kanaa, kalkkunajauhetta tai sianlihaa.
Naudan ja parsakaalin kylkipihvi – kylkipihvi on perinteistä naudan ja parsakaalia. Käytä tässä reseptissä ohuita pihviviipaleita jauhelihan sijasta.

Tarjoiluehdotuksia
Tarjoile jauhelihaa ja parsakaalia vihreillä sipulilla ja seesaminsiemenillä koristeltu ruskean riisin, valkoisen riisin tai kukkakaaliriisin päälle. hiilihydraattinen versio. Se maistuu myös hyvältä nuudeleiden, kuten lo-mein- tai soba-nuudeleiden, päälle.

Muista tarjoilla kotitekoista sriracha-kastiketta tai kuumaa suosikkikastikettasi, jotta voit maustaa vatkaimesi vielä enemmän!

Aterian valmistusvinkkejä
Tämä on resepti, joka sopii täydellisesti aterioiden valmistukseen. Voit helposti valmistaa ainekset etukäteen ja koota ne yhteen juuri ennen syömistä. Sinun tarvitsee vain pilkkoa parsakaali, valmistaa kastike ja säilyttää ne erillisissä astioissa jääkaapissa.

Kun on aika valmistaa, nosta kastike huoneenlämpöön, ruskista jauheliha, ja lisää parsakaali ja kastike.

Jäljelle jääneen naudanjauhelihan ja parsakaalin säilyttäminen
Säilytä ylijäämää naudanlihaa ja parsakaalia ilmatiiviissä astiassa enintään kolme päivää. Kuumenna se uudelleen lieden päällä tai mikroaaltouunissa.

Jotta riisi tai nuudelit eivät likaannu, säilytä ylijäänyt naudanliha ja parsakaali erillään riisistä tai nuudelista.

? Parhaat vinkit
Aikaa säästävä vinkki! Säästä aikaa ja käytä valmiiksi leikattuja parsakaalikukkoja.
Tästä reseptistä tulee kaksi, ja sen voi helposti kaksinkertaistaa neljäksi. Saatat tarvita suuremman paistinpannun parsakaalin kypsentämiseen tai voit valmistaa sen erissä.
Usein kysyttyä
Voinko käyttää pakastettua parsakaalia jauhelihan ja parsakaalin valmistukseen?
Kyllä, sinä voi, mutta parsakaali ei ole niin tuoreen makuista ja rapeaa kuin tuore parsakaali. Parsakaali tulee sulattaa kokonaan ennen sen lisäämistä paistamiseen, ja saatat joutua käyttämään enemmän jauhoja kastikkeen sakeuttamiseen, koska jäädytetyssä parsakaalissa on enemmän kosteutta kuin tuoreessa.

Onko sekoituspaistettu. terveellistä?
Kyllä, paistinpannut ovat yleensä terveellisiä, varsinkin kun ne valmistetaan kotona, jotta voit hallita ainesosia. Käytä paljon vihanneksia, vähärasvaista lihaa ja vähän natriumia sisältävää soijakastiketta saadaksesi terveellisen paistamisen.

E-mail: hi@familyfully.com