PARAS maustettu paahdettu kukkakaali! Hämmästyttävän rapeaa, kullanruskeaa ja täydellisin lisuke mihin tahansa ateriaan!
Tämä on ollut lisukkeeni jo kuukausia. Siinä käytetään vain muutamia ruokakomeromausteita – korianteria, kuminaa, paprikaa, valkosipulijauhetta ja cayennepippuria – joten valmistusaika on täällä uskomattoman lyhyt. Ja maustesekoitus on aivan uskomaton. Puhumattakaan punasipuliviipaleiden, persiljan, mintun ja vastapuristetun sitruunamehun viimeistelystä. Se on yksinkertaisesti täydellinen ja täydentää kaikkia suosikkiruokaasi. Tykkään erityisesti yhdistää tätä IP-rotisserie-kanaan täydellisen aterian saavuttamiseksi ja tietysti lasillisen viiniä täydentääkseni kaiken.
PAAHDETTU KUKKAKAALI
: 6 Annosta valmistus: 15 MINUUTTIA Kypsennys: 30 MINUUTTIAYhteensä: 45 MINUUTTIA
PARAS maustettu paahdettu kukkakaali! Hämmästyttävän rapeaa, kullanruskeaa ja täydellisin lisuke mihin tahansa ateriaan!
4,8 tähteä (5 arviota)
AINESOSAT
¼ kupillista oliiviöljyä
2 tl jauhettua korianteria
1 ½ tl jauhettua kuminaa
½ tl paprikaa
½ tl valkosipulijauhetta
¼ tl cayennepippuria
Kosher-suolaa ja vastajauhettua mustapippuria maun mukaan
1 ½ kukkakaalia kukinnoiksi leikattuna
¼ kuppia ohuiksi viipaloitua punasipulia
¼ kuppia hienonnettuja persiljan lehtiä
¼ kuppia hienonnettuja mintunlehtiä
½ sitruunaa
OHJEET
- Lämmitä uuni 450 asteeseen. Voitele leivinpelti kevyesti tai peitä tarttumattomalla suihkeella.
- OLIIVIÖLJYSEOS: Sekoita oliiviöljy pienessä kulhossa. , korianteri, kumina, paprika, valkosipulijauhe, cayennepippuri, 1 tl suolaa ja 1/2 tl pippuria.
- Asettele kukkakaalin kukinnot yhtenä kerroksena valmiille uunipellille.
- Lisää OLIIVIÖLJYSEOS ja sekoita varovasti sekoittaaksesi.
- Laita uuniin ja paista r 30 minuuttia, kunnes se on kullanruskea ja rapea, käännä puoliväliin. Ripottele päälle punasipulia, persiljaa ja minttua.
- Tarjoile heti halutessasi sitruunan kanssa.