E-mail: hi@familyfully.com

Kokoelma 13 intialaista punajuurireseptiä

Tämä 13 intialaisen punajuurireseptin kokoelma sisältää lisukkeita, sabzeja ja makeisia. Punajuuret sisältävät runsaasti rautaa, kalsiumia ja kivennäisaineita, ja voit sisällyttää ne aterioihin monin eri tavoin. Porkkanat ja punajuuret esiintyvät usein ruokalistallamme. Alla olevien reseptien valmistuksen lisäksi lisään myös punajuuria Pulaosiin tai sekoitan kasvisruokia.

Puukurilla valmistamasi ruuan väri muuttuu kivan vaaleanpunaisesta purppuranpunaiseen sävyyn ainesosista riippuen. käytetään reseptissä. Joten ruoka näyttää erittäin värikkäältä ja houkuttelevalta silmiin. Kun lisään lisää punajuurireseptejä, päivitän myös tätä kokoelmaa. Voit myös tarkistaa nämä suositut kasvisreseptikokoelmat:

13 punajuurireseptin kokoelma
1. Punajuurihalwa – hitaasti kypsennetty halwan jälkiruokaresepti, jossa on raastettua punajuurta, maitoa, sokeria, gheetä, kardemummaa ja kuivattuja hedelmiä. Halwa on kauniin värinen ja maistuu myös hyvältä. Se voidaan nauttia myös kuumana, lämpimänä tai jäähdytettynä.

2. Punajuuriparatha – Nämä ovat terveellisiä ja maukkaita täysjyvävehnäparathia, jotka on täytetty maustetulla punajuuritäytteellä. Näillä parathoilla on punajuuresta peräisin oleva heikosti makea maku. Ne sopivat täyttäväksi aamiaiseksi tai brunssiksi, ja niistä on helppo valmistaa lounasrasia.

3. Punajuuripoori – ihana karmiininpunainen puujuuri, joka on valmistettu punajuuresta. Värin lisäksi maku on myös hyvä.

Ne voidaan valmistaa aamiaiseksi tai brunssiksi tai pakata lounasrasiaan kasvislisäkkeen tai curryn kera.

4. Punajuuribhaji – yksinkertainen, kodikas ja terveellinen punajuuribhaji-resepti, joka on valmistettu eteläintialaiseen tyyliin. Tämä sabzi sopii lisukkeena Rasam-riisin, dal-riisin tai jopa Khichdin kaltaisten ruokien kanssa. voit tarjoilla sen myös chapatiksen lisukkeena.

5. Punajuuririisi – tämä pulao on hieman mausteinen, ja punajuuren makeus tulee läpi maustettuun riisiin. Sellainen monimutkaisen makuinen ruokalaji. Resepti valmistuu nopeasti painekattilassa.

6. Vihanneskyljysresepti – yksi suosituimmista katuruoista bengalissa. Nämä ovat riippuvuutta aiheuttavia, eikä kukaan voi vain syödä yhtä. Nämä paistetut rapeat kyljykset voidaan verrata kroketteihin tai kotleteihin, ja niillä on hieman makea maku punajuuren, porkkanan ja maapähkinöiden lisäyksen ansiosta.

7. Punajuuri-chutney – tasty chutney punajuuresta valmistettuna Idlille ja Dosalle. chutney maistuu makealta, ja vihreästä chilistä tulee lämpöä. Vaikka makea maku ei ole kuin sokerinen makea maku, vaan täyteläinen makea maku.

8. Punajuuriporiyal – poriyal on valmiste, jossa vihanneksia kuullotetaan mausteissa ja niiden päällä on kookosraastetta. Poriyals voidaan tarjoilla kasvislisäkkeenä Sambar-riisiyhdistelmän tai Rasam-riisiyhdistelmän kanssa tai jopa chapatiksen kanssa.

9. Punajuuri – kuiva ja herkullinen miedosti maustettu punajuurista valmistettu ruokalaji, jossa on makeita vivahteita punajuuresta ja kookospähkinästä. Se sopii erittäin hyvin rotin, parathan, erityisesti Kerala Parathan ja jopa höyrytetyn riisin kanssa. Voit käyttää sitä myös lisukkeena.

10. Punajuuretikki-resepti – punajuuretikkit on helppo tehdä. Keitetty ja muussattu punajuuri sekä perunat ja mausteet – sekoita kaikki ja muotoile tikkeiksi ja paista.

11. Punajuuri Raita – Tämä on värikäs, eloisa raita- tai jogurttidippi, joka on valmistettu terveellisistä punajuurista, rapeasta sipulista, paprikasta, porkkanoista, kirpeästä juustomassasta (jogurtista) ja mausteista. Ihana tummanpunainen raita on miedon makea ja kirpeä maku, joka sopii hyvin useimpiin intialaisiin ruokiin.

12. Porkkanakanji – käynyt Pohjois-Intian probioottinen juoma, joka on valmistettu porkkanasta, punajuuresta ja jauhetusta sinappista ja vedestä. Probioottisena juomana se on erittäin hyvä suolistolle ja parantaa ruoansulatusta. Kanji tarjoillaan alkupalajuomana. Siinä on hapan, mausteinen ja pistävä maku. Tämä maku on hankittu – joko pidät tai et pidä siitä, aivan kuten Kombucha.

13. Punajuurirasam – Tämä on mausteinen, kirpeä ja herkullinen Rasam-lajike. Siinä on vaaleat, makeat punajuuren sävyt, jotka sekoittuvat kauniisti tamarindin happamaan makuun ja mustapippurin ja kuivan punaisen chilin mausteisuuteen.

E-mail: hi@familyfully.com