E-mail: hi@familyfully.com

Riisireseptit – Älyttömän herkullisia riisiruokia illalliseksi tänä iltana!

Mikä tekee tästä sitruunariisistä niin erityisen, saatat kysyä? No, se on kuin keittäisi riisiä kolminkertaisessa kananliemessä, koska kana kypsennetään riisin PÄÄLLÄ. Joten se saa täyden hyödyn kaikista kanan mehuista, jotka valuvat siihen kypsennyksen aikana. Lisää sitruunan tuoreita makuja ja boom! Pudotat myös sukat pois keneltä tahansa, jota palvelet!

Tiedän suuria lupauksia… mutta minulla on kolmannen osapuolen vahvistus tälle. Joku, joka kertoo minulle aina totuuden astioistani. Varsinkin “keksinnöt”, joita välitän usein eteenpäin, koska tiedän saavani totuudenmukaista palautetta. Rakastan ystäviäni todella paljon, mutta rehellisesti sanottuna kaikki, mitä teen heille, ei voi olla “OMG, tämä on niin herkullista!!” (Vakavasti, rakastan ystäviäni, rakastan heitä palasina!)

Joten tässä nimenomaisessa tapauksessa hänen perheensä raivosi riisistä, joten välitän viestin. (PS Hän huomautti nopeasti, että myös kana oli ihanaa, hän sanoi vain, että ruuan TÄHTI oli riisi! Olen täysin cool!

Tämä ei ole aito kreikkalainen kana resepti (sikäli kuin tiedän!), mutta se on valmistettu klassisista kreikkalaisista ainesosista. Siinä käytetään samaa tekniikkaa, jota käytän One Pot Mexican Chicken and Rice -ruokani kanssa. Ei ole mitään hankalaa tai uraauurtavaa, kyse on vain nesteen ja riisin suhteen saamisesta oikein. Uunissa paistettu riisi vaatii paljon enemmän vettä kuin uunissa kypsennettynä. Ja kun riisin päälle nostat kanaa, siitä valuu nestettä, joten se on otettava huomioon.

Tämän kreikkalaisen kanan reseptin tekemiseksi yhdessä kattilassa (no, pannu – miksi kirjoitan jatkuvasti “potti”??!), kana paistetaan ensin pannulla, sitten lisätään riisi, kana laitetaan takaisin päälle ja sitten se on. poksahti uuniin. Taika tapahtuu paistaessa. Kanan kypsyessä kaikki mehut imeytyvät riisiin, jotka imevät riisiä ja lisäävät uskomattoman makua . USKOmaton maku. Se on suoraan sanottuna kuin kolminkertainen kananlientä.

Enemmän illallista yhdessä kattilassa!

  • Juustoburgerivuoka (kotitekoinen hampurilaisapulainen)
  • Aasialaista naudanlihaa ja ramennuudelit – valmistetaan yhdellä pannulla 15 minuutissa!
  • One Pot kiinalaista kanaa ja riisiä
  • Yhdellä pannulla paistetut makkarat ja kasvikset kastikkeella!
  • One Pan Lemon -valkosipulikana ja perunat
  • One Pot -kasvispasta
  • Selaa kaikkia One Pot -reseptejä
E-mail: hi@familyfully.com